voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Knoflookgarnalen met groene couscous

Knoflookgarnalen met groene couscous

ingredi├źnten

300 milliliter groentebouillon

300 gram couscous

150 gram spinazie

4 eetlepels munt

6 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook

rode peper

400 gram diepvrieswokgarnalen


  • 1 Breng de bouillon aan de kook, giet op de couscous en laat circa 5 minuten staan.
  • 2 Pureer de spinazie met de munt en 3 eetlepels olijfolie glad. Giet dit mengsel op de couscous, roer goed door en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit de rest van de olie en bak hierin de knoflook, rode peper en garnalen 2-3 minuten. Schep de garnalen op de couscous en serveer warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 28 gram