online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Kokos-cheesecake met mangocoulis

Kokos-cheesecake met mangocoulis

ingredi├źnten

150 gram kokosbiscuitjes

4 eetlepels kokosrasp

75 gram boter

200 milliliter slagroom

400 gram roomkaas naturel

2 eetlepels witte basterdsuiker

1 mango

limoen


benodigdheden

springvorm

bakpapier

vershoudfolie

  • 1 Maal de biscuits samen met de kokos fijn en roer de boter erdoorheen.
  • 2 Bekleed de bakvorm met bakpapier. Druk de kruimels met behulp van de bolle kant van een lepel als bodem in de springvorm en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • 3 Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de roomkaas in een andere kom goed los met een mixer. Spatel de slagroom rustig door de roomkaas en schep dit mengsel op de taartbodem. Laat de taart afgedekt met folie nog minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Pureer het mangovruchtvlees met het limoensap. Verdeel deze saus vlak voor het serveren over de taart of serveer apart erbij.

bereidingstip

Je kunt de biscuitjes ook fijnstampen. Doe ze in een plastic zak en sla ze plat.


voedingswaarde

energie 480 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 8 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier