voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

alles voor de paasbrunch in 1 box

Met een zoete of hartige box is Pasen zo voor elkaar. Je kunt de box t/m 14 april online of in de winkel bestellen. 


ik wil een box bestellen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Kokos-pruimenreep met koffie ‘Jamaica’

Kokos-pruimenreep met koffie ‘Jamaica’

ingredi├źnten

100 gram melkchocolade

100 gram pure chocolade

75 gram roomboter

1 eetlepel honing

2 eetlepels slagroom

2 eetlepels kookroom

100 gram gedroogde pruimen

50 gram walnoten

100 gram lange vingers

4 eetlepels kokosrasp

4 eetlepels rum

500 milliliter sterke koffie

125 milliliter slagroom

nootmuskaat


benodigdheden

vierkante taartvorm

bakpapier

4 glazen

  • 1 Smelt alle chocolade, boter, honing en room au bain-marie.
  • 2 Meng de pruimen, walnoten en lange vingers door het chocolademengsel. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het mengsel in de vorm. Bestrooi met 2 eetlepels kokos.
  • 3 Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen en snijd daarna in repen.
  • 4 Verdeel de rum over 4 stevige glazen en giet de hete koffie erop.
  • 5 Garneer met de slagroom en bestrooi met de rest van de kokos en een vleugje nootmuskaat. Serveer met de kokos-pruimenrepen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 885 kcal
vet 61 gram
verzadigd vet 36 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 10 gram