online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
Recepten Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s

ingrediënten

150 gram bloem

2 eieren

400 milliliter kokosmelk

20 gram boter

8 eetlepels cranberrycompote

eetlepel poedersuiker

1 theelepel kaneelpoeder


  • 1 Meng de bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in.
  • 2 Breek d eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem.
  • 3 Klop deze samen met de kokosmelk tot een glad beslag.
  • 4 Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje.
  • 5 Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met het kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.


voedingswaarde

energie 420 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 10 gram