voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
recepten Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s

ingredi├źnten

150 gram bloem

2 eieren

400 milliliter kokosmelk

20 gram boter

8 eetlepels cranberrycompote

eetlepel poedersuiker

1 theelepel kaneelpoeder


  • 1 Meng de bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in.
  • 2 Breek d eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem.
  • 3 Klop deze samen met de kokosmelk tot een glad beslag.
  • 4 Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje.
  • 5 Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met het kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 10 gram