voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Komkommer met makreelmousse

Komkommer met makreelmousse

ingrediënten

200 gram gerookte makreelfilets

1 sjalot

1 handje platte peterselie

1 eetlepel citroensap

1 eiwit

3 eetlepels crème fraîche

1 komkommer


benodigdheden

spuitzak

  • 1 Snijd met een dunschiller in de lengte een aantal repen van de komkommerschil af, zodat er een streepmotief ontstaat. Snijd plakken van circa 1 cm dik van de komkommer.
  • 2 Schep met een lepeltje wat van de zaadlijsten uit elke komkommerplak. Schep de makreelmousse in een spuitzak en spuit de mousse in de komkommerbakjes. Bestrooi met de rest van de peterselie.

wijnadvies

Heerlijk in combinatie met een glas Sea Me Bush Vine Chenin Blanc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 12 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier