voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch
Recepten Konijnenburger

Konijnenburger

ingrediënten

1 pak witbroodmix

20 gram boter

2 eetlepels olie

8 kleine hamburgers

sla

tomaat

komkommer

augurk

tomatenketchup

mayonaise


  • 1 Bereid de broodmix met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 3 Vorm van het brooddeeg konijnenhoofdjes met oren en een lijfje. Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  • 4 Verhit de olie en bak hierin de mini hamburgers gaar en goudbruin.
  • 5 Snijd de broodjes open en beleg met een hamburgertje.
  • 6 Lekker met sla, tomaat, komkommer, augurk en ketchup.
  • 7 Maak een staartje van mayonaise.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram