online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

ontdek het gemak van een SPAR account!

Maak boodschappenlijsjes, plaats eerdere bestellingen opnieuw of bestel voor iemand anders. 


bekijk de video

of maak een account aan
4 personen
moeilijk
60 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Koreaanse mandu met bosvruchten

Koreaanse mandu met bosvruchten

ingrediënten

145 gram bloem

400 gram gemengde bosvruchten

100 gram poedersuiker

3 eetlepels zonnebloemolie

1 eetlepel munt

300 milliliter roomijs


benodigdheden

uitsteekvormpje

vershoudfolie

  • 1 Kneed het deeg tot het elastisch wordt en rol het zeer dun uit. Steek er rondjes van circa 7 cm Ø uit.
  • 2 Bestrooi de deegrondjes met een beetje bloem en dek af met vershoudfolie. Meng voor de vulling de bosvruchten met de poedersuiker en de rest van de bloem. Laat 5 minuten rusten.
  • 3 Vul de deeglapjes met 1 eetlepel vulling en vouw ze goed dicht. Zorg ervoor dat er geen lucht in de dumplings zit.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de dumplings met een deksel op de pan zodat ze tegelijkertijd bakken en stomen.
  • 5 Serveer de mandu met de gebakken kant naar boven en bestrooi met de munt. Leg een bolletje ijs erbij.


voedingswaarde

energie 490 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 8 gram