voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Krokante knolselderij

Krokante knolselderij

ingrediënten

1 grote knolselderij

4 eetlepels citroensap

1 theelepel zout

100 gram bloem

100 milliliter zonnebloemolie

50 gram verse bladselderij

50 gram belegen kaas

25 gram walnoten

1 teentje knoflook

125 milliliter zonnebloemolie

125 milliliter arachideolie


  • 1 Pureer de ingrediënten van de dressing, behalve de olie. Giet de olie er in een straaltje bij terwijl u goed klopt.
  • 2 Besprenkel de selderijplakken met citroensap. Meng het zout door de bloem.
  • 3 Verhit de olie in een wok of koekenpan.
  • 4 Haal de selderijplakken door de bloem en bak ze in 2 minuten per kant bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Serveer ze besprenkeld met de dressing.

bereidingstip

Lekker bij de varkenshaas en de kabeljauw.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 7 gram