voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Krokante koolvis met wortelsalade

Krokante koolvis met wortelsalade

ingrediënten

400 gram diepvrieskoolvisfilets

3 sneeën witbrood

2 teentjes knoflook

4 eetlepels verse peterselie

2 eetlepels mosterd

500 gram wortels

500 gram wortels

50 gram blanke rozijnen

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels sinaasappelsap


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de visfilets met zout en peper.
  • 2 Rooster de sneetjes brood. Maal ze samen met de teentjes knoflook tot kruim en meng de peterselie erdoor.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Bestrijk de visfilets met mosterd en wentel ze door het brood-peterseliemengsel.
  • 5 Leg de koolvis naast elkaar op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en bak de vis gaar in 10-12 minuten.
  • 6 Serveer de vis met de wortelsalade.

bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 20 gram