voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Kruidkoekmousse met mango en pistache

Kruidkoekmousse met mango en pistache

ingredi├źnten

200 gram kruidkoeken

2 eiwitten

200 milliliter slagroom

2 mango's

50 gram pistachenoten


benodigdheden

4 coupes

4 glazen

  • 1 Maal de kruidkoek tot fijne kruimels en houd 50 gram apart.
  • 2 Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom.
  • 3 Klop de slagroom lobbig en schep 150 gram koekkruimels erdoor. Spatel de eiwitten door de slagroom.
  • 4 Houd enkele blokjes mango apart voor de garnering. Verdeel de rest van de mango over de coupes.
  • 5 Schep de kruidkoekmousse erop en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • 6 Garneer voor het serveren met de overige mangoblokjes. Bestrooi de coupes met de pistachenootjes en de rest van de koekkruimels.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 7 gram