voor 10:00 besteld vandaag in huis

3 personen
eenvoudig
55 min.
hoofdgerecht
recepten Lasagnette met broccoli

Lasagnette met broccoli

ingrediënten

250 gram broccoli

4 eetlepels olijfolie

300 gram gehakt

250 gram Italiaanse wokgroenten

1 pak mix voor lasagnette

400 milliliter melk

1 komkommer


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de broccoli circa 3 minuten.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin het gehakt rul, bruin en gaar. Voeg de wokgroenten en de broccoliroosjes toe en bak 1-2 minuten mee.
  • 3 Voeg van het lasagnette het zakje ‘saus’, de melk en 300 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat 1-2 minuten doorkoken op een lage stand.
  • 4 Roer van de mix de mini-lasagnebladen door de saus en schep het mengsel over in de ovenschaal.
  • 5 Bak de lasagnette in de oven in circa 40 minuten gaar.
  • 6 Meng intussen het zakje ‘dressing’ uit het pak lasagnette met de rest van de olie en 3 eetlepels water en schep de dressing door de komkommerplakjes. Serveer de lasagnette met de komkommerplakjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 725 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 39 gram