online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Lasagnette met tomatensaus en mozzarella

Lasagnette met tomatensaus en mozzarella

ingrediënten

250 gram lasagnebladen

1 potje zongedroogd tomaatje

1 teentje knoflook

2 tomaten

50 gram Parmezaanse kaas

6 eetlepels olijfolie

olijfolie

600 gram spinazie

2 bollen buffelmozzarella


  • 1 Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Bewaar een kopje van het kookvocht.
  • 3 Maal intussen de zongedroogde tomaatjes, knoflook, tomaten en Parmezaanse kaas fijn in een keukenmachine.
  • 4 Voeg de olijfolie en een scheutje kookvocht toe en meng tot een smeuïge saus.
  • 5 Verhit een koekenpan op middelhoge stand en schep de tomatensaus erin.
  • 6 Warm kort door en laat de spinazie erin slinken.
  • 7 Giet de lasagnette af en schep door de tomatensaus.
  • 8 Verdeel de basilicum en mozzarella erover en besprenkel met wat olijfolie.


voedingswaarde

energie 770 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 36 gram