voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons

ingredi├źnten

300 gram pastaschelpjes

1 ui

4 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

600 gram kastanjechampignons

150 gram parmaham

3 eetlepels platte peterselie

50 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar.
  • 2 Fruit de ui circa 4 minuten in de olie.
  • 3 Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand.
  • 4 Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 555 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 29 gram