eenvoudig
10 min.
klein gerecht
home recepten Mangopannenkoekje met paasei

Mangopannenkoekje met paasei

ingrediënten


10 min
4 eetlepels mango's

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

4 witte chocoladepaaseitjes
1 fles pannenkoekbeslag

  • 1 Bereid pannenkoekbeslag (schudfles, 210 g) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Hak 4 witte chocoladepaaseitjes grof. Smelt in 4 pannetjes elk een ½ el boter.
  • 3 Schep in elk 2 el beslag, verdeel er 4 el verse mangoblokjes en de chocolade over. Bak in 5-6 min. gaar en keer halverwege.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 203 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st