eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Mediterrane paprikaatjes met olijven-orzosalade

Mediterrane paprikaatjes met olijven-orzosalade

ingrediënten


20 min
3 eetlepels naturel dressing

dit product is niet beschikbaar

5 gram krulpeterselie
130 gram olijven met basilicum
12 snoeppaprika's
100 gram orzo

  • 1 Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud in een vergiet. Laat uitlekken.
  • 2 Halveer intussen depaprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten, maar verwijder de zaadlijsten.
  • 3 Snijd de olijven en peterselie fijn. Meng de olijven en peterselie met de orzo en dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Vul de paprikahelften met de salade. Leg ze in een afsluitbare bewaardoos en bewaar ze maximaal 8 uur gekoeld.

bereidingstip

Ook lekker door de vulling: tonijn uit blik of heel fijn gesneden blokjes salami.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 168 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st