online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Meergranenpannenkoek met appel en amandel

Meergranenpannenkoek met appel en amandel

ingredi├źnten

1 pak meergranen pannenkoekmix

100 gram suiker

1 theelepel kaneelpoeder

500 gram appels

2 eetlepels blanke rozijnen

2 eetlepels citroensap

5 eetlepels geschaafde amandelen

200 milliliter zure room

100 gram boter


  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
  • 2 Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar.
  • 3 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
  • 4 Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met de zure room, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover.
  • 5 Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.


voedingswaarde

energie 985 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 130 gram
eiwit 24 gram