voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Meergranenpannenkoek met appel en amandel

Meergranenpannenkoek met appel en amandel

ingredi├źnten

1 pak meergranen pannenkoekmix

100 gram suiker

1 theelepel kaneelpoeder

500 gram appels

2 eetlepels blanke rozijnen

2 eetlepels citroensap

5 eetlepels geschaafde amandelen

200 milliliter zure room

100 gram boter


  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
  • 2 Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar.
  • 3 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
  • 4 Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met de zure room, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover.
  • 5 Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 985 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 130 gram
eiwit 24 gram