online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht, tussengerecht
Recepten Meloengazpacho met Hollandse garnalen

Meloengazpacho met Hollandse garnalen

ingrediënten

2 kleine cantaloupemeloenen

2 eetlepels olijfolie

eetlepel tijm

eetlepel munt

100 milliliter visbouillon

200 gram Hollandse garnalen

1 stengel bleekselderij


  • 1 Verdeel de garnalen over 4 glazen en schenk de meloengazpacho erop.
  • 2 Halveer de stengel bleekselderij en snijd deze in de lengte door tot 4 roerstaafjes. Zet deze in de meloengazpacho.

bereidingstip

Zet de glazen voordat je ze vult even in de diepvries voor een mooi gekoeld effect.. Maak de gazpacho van dit recept iets pittiger van smaak en voeg 1/2 theelepel kerriepoeder toe.

wijnadvies

Green Grüner Veltliner.


voedingswaarde

energie 150 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 11 gram