voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Meloensoep met krokante ham

Meloensoep met krokante ham

ingrediënten

1 cantaloupemeloen

1 citroen

100 milliliter koolzuurhoudend bronwater

1 eetlepel honing

rode peper

4 plakken parmaham


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

4 kleine glaasjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes ham op de bakplaat en zet 5-6 minuten in de oven.
  • 2 Laat de ham afkoelen en krokant worden. Verdeel de koude meloensoep over kopjes en steek een plakje crispy ham erin.

bereidingstip

Neem pancetta of rookvlees in plaats van rauwe ham.. Gebruik mineraalwater zonder koolzuur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 80 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 3 gram