voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Munt-basilicumpesto

Munt-basilicumpesto

ingredi├źnten

75 gram blanke amandelen

2 teentjes knoflook

1 bosje basilicum

1 bosje munt

125 milliliter olijfolie extra vergine

4 eetlepels Parmezaanse kaas


  • 1 Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Pureer ze met de knoflook, basilicum- en muntblaadjes terwijl je de olijfolie in een straaltje toevoegt.
  • 2 Schep de Parmezaanse kaas erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.
  • 3 Schep de pesto in een schone pot of serveer direct.

bereidingstip

Vervang de basilicum door rucola of jonge boerenkoolbladeren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1735 kcal
vet 168 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 36 gram