voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
Recepten Notenpesto met ansjovis

Notenpesto met ansjovis

ingredi├źnten

7 ansjovisfilets

1 eetlepel kappertjes

100 gram walnoten

100 gram Parmezaanse kaas

2 teentjes knoflook

1 bosje verse peterselie

2 eetlepels olijfolie


  • 1 Wrijf of pureer de ansjovisfilets met de kappertjes fijn.
  • 2 Meng er de gehakte walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, fijngehakte knoflook en de fijngehakte peterselie door.
  • 3 Giet er al roerend circa 2 eetlepels olijfolie bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 16 gram