4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
recepten Omelet met groene asperge

Omelet met groene asperge

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels vloeibaar bakproduct
2 eetlepels olie
250 gram groene asperges
250 gram witte asperges
2 eetlepels crème fraîche
2 eetlepels slagroom
2 eetlepels melk
6 eieren
100 gram Hollandse geitenkaas

  • 1 Klop de eieren los met een de melk, room of crème fraîche en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 2 Snijd de kort gekookte groene of witte asperges in kleine stukjes en schep ze samen met de geitenkaas door het ei.
  • 3 Verwarm de olie of vloeibaar bakproduct in een grote koekenpan en giet het mengsel erin.
  • 4 Laat op middelhoge stand met het deksel op de pan garen.
  • 5 Draai de omelet met behulp van het deksel om en bak de andere kant nog een paar minuten.
  • 6 Snijd de omelet in punten. Lekker met geroosterd brood en boter.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 17 gram
recall Sandwich gehakt, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier