online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
Recepten Omeletje met artisjok en tomaat

Omeletje met artisjok en tomaat

ingrediënten

4 eieren

4 eetlepels room

25 gram Parmezaanse kaas

25 gram pecorinokaas

1 eetlepel olijfolie

2 teentjes knoflook

4 gedroogde tomaten

1 artisjokharten


  • 1 Verhit een beetje olijfolie in het pannetje en fruit hierin per persoon 1/2 teentje fijngehakte knoflook.
  • 2 Voeg de gedroogde tomaatjes of ringetjes prei en stukjes artisjokhart toe en bak 1 minuut.
  • 3 Giet een beetje van het eimengsel erop. Dek af met een ander pannetje en laat het ei stollen.

wijnadvies

Een frisse Green Grüner Veltliner of Verdicchio dei Castelli bij dit recept.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram