online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
moeilijk
30 min.
brunch, voorgerecht
Recepten Omeletrol met hammousse

Omeletrol met hammousse

ingrediënten

8 eieren

50 milliliter crème fraîche

1 eetlepel olie

1 eetlepel boter

100 gram mascarpone

1 eetlepels tomatenketchup

worcestershiresaus


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Klop de eieren los met de cème fraîche, zout en peper.
  • 2 Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet met het deksel op de pan op lage stand in circa 10 minuten stollen.
  • 3 Laat de omelet afkoelen en maal ondertussen de ham met de mascarpone en ketchup in de keukenmachine tot een fijne mousse.
  • 4 Breng de mousse op smaak met worcestershiresaus en verdeel dit over de gehele omelet. Rol de omelet losjes op zodat de mousse er niet uitgeperst wordt en rol hem in een stuk vershoudfolie.
  • 5 Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven. Snijd de rol in vier stukken en zet ze rechtop op een bordje. Lekker met toast en salade.


voedingswaarde

energie 330 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 16 gram