voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Oosterse marinade

Oosterse marinade

ingrediënten

300 milliliter witte wijn

300 milliliter rundvleesbouillon

100 milliliter sojasaus

2 eetlepels arachideolie

2 eetlepels zonnebloemolie

4 teentjes knoflook

2 lente-/bosuitjes

1 theelepels gemberpoeder (djahé)

4 kruidnagels


  • 1 Meng de witte wijn met de sojasaus, olie, knoflook, bosui, gemberpoeder, mespuntje versgemalen peper en kruidnagels.
  • 2 Leg er 1 kg sukadevlees, runder- riblappen of hamlappen in en marineer circa 6 uur of een nachtje in de koelkast.

bereidingstip

Gebruik deze marinade eens bij het recept voor oosters stoofvlees, zie elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram