voor 10:00 besteld vandaag in huis

1 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Ouderwetse warme chocolademelk met rum

Ouderwetse warme chocolademelk met rum

ingredi├źnten

3 eetlepels cacaopoeder

2 theelepels suiker

250 milliliter melk

1 eetlepel bruine rum


  • 1 Doe de cacaopoeder en suiker in een beker, kop of glas. Giet er een klein scheutje koude melk bij en roer alles goed door elkaar.
  • 2 Verwarm de melk en giet de hete melk, steeds roerend, op het cacaomengsel. Roer ten slotte een klein scheutje bruine rum door de warme chocolademelk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 12 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier