voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
eenvoudig
30 min.
tussendoortje
Recepten Paasrotsjes

Paasrotsjes

ingredi├źnten

350 gram pure chocolade

350 gram melkchocolade

100 gram marshmallows

50 gram ongezouten pinda’s

50 gram gedroogde abrikozen


benodigdheden

8 ijsstokjes

bakpapier

  • 1 Hak de chocolade in stukjes en verwarm al roerend au bain-marie. Neem de kom van de pan en klop door tot alle stukjes chocolade zijn gesmolten.
  • 2 Schep met een spatel de stukjes marshmallow, pinda’s en abrikozen erdoor tot alles bedekt is met de gesmolten chocolade.
  • 3 Leg houten ijsstokjes op het bakpapier en schep met behulp van 2 lepels bergjes chocolade erop. Duw de bergjes met de achterkant van een lepel in de vorm van een paasei.
  • 4 Laat afkoelen en opstijven en eventueel in de koelkast verder uitharden.

bereidingstip

Vervang de abrikozen door rozijnen of cranberry’s.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 5 gram