online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
30 min.
tussendoortje
Recepten Paasrotsjes

Paasrotsjes

ingredi├źnten

350 gram pure chocolade

350 gram melkchocolade

100 gram marshmallows

50 gram ongezouten pinda’s

50 gram gedroogde abrikozen


benodigdheden

8 ijsstokjes

bakpapier

  • 1 Hak de chocolade in stukjes en verwarm al roerend au bain-marie. Neem de kom van de pan en klop door tot alle stukjes chocolade zijn gesmolten.
  • 2 Schep met een spatel de stukjes marshmallow, pinda’s en abrikozen erdoor tot alles bedekt is met de gesmolten chocolade.
  • 3 Leg houten ijsstokjes op het bakpapier en schep met behulp van 2 lepels bergjes chocolade erop. Duw de bergjes met de achterkant van een lepel in de vorm van een paasei.
  • 4 Laat afkoelen en opstijven en eventueel in de koelkast verder uitharden.

bereidingstip

Vervang de abrikozen door rozijnen of cranberry’s.


voedingswaarde

energie 330 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 5 gram