voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht, tussengerecht
Recepten Paddenstoelenrisotto

Paddenstoelenrisotto

ingredi├źnten

3 eetlepels olijfolie

1 ui

250 gram gemengde paddenstoelen

1 theelepel verse tijm

200 gram risottorijst

500 groentebouillon van tablet


  • 1 Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui in circa 5 minuten op lage stand zacht en lichtbruin.
  • 2 Voeg de paddenstoelen en de tijm toe en roerbak op middelhoog vuur nog 2 minuten.
  • 3 Voeg de rijst toe en roer een minuut door. Giet de bouillon beetje bij beetje al roerende door de rijst en laat op middelhoge stand koken.
  • 4 Voeg steeds pas weer bouillon toe als de rijst de voorgaande heeft opgenomen.
  • 5 Blijf circa 20 minuten roeren tot de rijst beetgaar is. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 5 gram