voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Paella met mosselen

Paella met mosselen

ingredi├źnten

4 eetlepels olijfolie

2 sjalotjes

2 teentjes knoflook

theelepel kerriepoeder

200 gram risottorijst

500 milliliter kippenbouillon

100 gram diepvriesdoperwten

300 gram gekookte mosselen

125 gram cherry-/kerstomaatjes

2 eetlepels platte peterselie


  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de sjalot, knoflook en kerriepoeder 2-3 minuten.
  • 2 Bak de rijst al omscheppend 2 minuten mee tot de korrels glanzen.
  • 3 Giet de kippenbouillon erbij en kook hierin de rijst in circa 15 minuten zonder deksel bijna droog. Voeg de laatste 10 minuten de doperwten toe.
  • 4 Verhit intussen de rest van de olijfolie, bak hierin de mosselen 2 minuten en schep de tomaten erdoor. Meng de mosselen en de tomaatjes door de rijst. Breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram