online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

ingredi├źnten

4 blaadjes gelatine

1 vanillestokje

500 milliliter slagroom

2 eetlepels suiker

150 gram witte chocolade

400 gram diepvriesbosvruchten


benodigdheden

4 muffinbakvormpjes

  • 1 Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
  • 2 Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook.
  • 3 Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen.
  • 4 Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de nog licht bevroren bosvruchten erop.

wijnadvies

San Lucar Cream Sherry.


voedingswaarde

energie 710 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 37 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 8 gram