voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, hoofdgerecht
Recepten Pannenkoeken chocoladerolletjes

Pannenkoeken chocoladerolletjes

ingredi├źnten

60 gram bloem

150 milliliter melk

1 ei

1 eetlepel pure chocolade

1 eetlepel boter

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

200 gram chocolademousse

poedersuiker

1 eetlepels amandelschaafsel

1 eetlepels pistachenoten


  • 1 Schep de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Giet er een beetje melk op en breek het ei erboven.
  • 2 Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
  • 3 Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
  • 4 Meng het beslag met de geraspte chocolade.
  • 5 Bak er 4 grote pannenkoeken van en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 6 Verdeel de chocolademousse over het midden van de pannenkoeken en rol ze losjes op.
  • 7 Bestuif met poedersuiker en bestrooi met licht geroosterd amandelschaafsel of gehakte pistachenootjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 240 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 8 gram