voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

ingrediënten

400 gram volkoren pannenkoekmeel

1 liter melk

4 eieren

2 eetlepels zonnebloemolie

2 eetlepels boter

75 milliliter vloeibare honing

75 gram rucola

200 gram zachte geitenkaas

45 gram walnoten

1 eetlepel verse tijm


  • 1 Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg 500 ml melk toe. Roer met een garde of mixer tot een glad beslag.
  • 2 Voeg al roerend de rest van de melk, de eieren en de olie of boter toe. Laat een koekenpan goed heet worden.
  • 3 Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
  • 4 Besmeer de pannenkoek met 1 eetlepel honing. Beleg met wat rucola, geitenkaas en walnoten. Bestrooi met de tijm en rol de pannenkoek op.

bereidingstip

Houd je pannenkoeken over? Eet ze de volgende dag met stroop als lunch.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 880 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 38 gram