voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
Recepten Paprika-koriandertapenade

Paprika-koriandertapenade

ingrediënten

3 rode paprika's

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels verse koriander

2 teentjes knoflook

50 gram pecorinokaas

50 gram belegen boerenkaas

50 gram blanke amandelen

50 gram cashewnoten


  • 1 Rooster 3 rode paprika’s 15-20 minuten in een oven van 200°C. Verwijder de velletjes en zaadjes.
  • 2 Pureer de paprika grof met de olijfolie, de koriander, knoflook, pecorino of belegen boerenkaas en blanke amandelen of cashewnoten.
  • 3 Lekker bij kip, vlees of vis


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 7 gram