voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Paprika-plaattaart

Paprika-plaattaart

ingrediënten

8 plakjes diepvriesbladerdeeg

2 eieren

100 milliliter room

1 rode paprika

1 gele paprika

1 groene paprika

1 rode ui

1 takje rozemarijn

1 theelepel gedroogde rozemarijn

100 gram belegen kaas

2 teentjes knoflook


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm een grote lap van de bladerdeegplakjes en leg deze in een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Vouw alle randen 3 cm om naar binnen. Prik met een vork over de hele oppervlakte gaatjes.
  • 3 Verdeel alle ingrediënten voor de topping erover.
  • 4 Klop de eieren los met de room en zout en peper en verdeel dit over de topping.
  • 5 Bak de taart in 20 à 30 minuten goudbruin en gaar. Laat eerst wat afkoelen alvorens aan te snijden.

bereidingstip

Lekker met een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 15 gram