voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
Recepten Paprika-tomatensalade met mozzarella

Paprika-tomatensalade met mozzarella

ingredi├źnten

1 groene paprika

1 rode paprika

1 gele paprika

olijfolie

200 gram cherry-/kerstomaatjes

2 eetlepels pesto

100 gram zwarte olijven

1 klein ciabattabrood

1 bol mozzarella


  • 1 Snijd de paprika's in repen van 1 cm.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprika 6 minuten.
  • 3 Halveer de tomaatjes en bak ze 3 minuten mee.
  • 4 Schep de paprikamix en tomaten in een schaal.
  • 5 Meng de pesto met 2 eetlepels olijfolie en de zwarte olijven.
  • 6 Scheur het ciabattabrood in stukken.
  • 7 Schep de dressing met de olijven en ciabatta door het paprikamengsel.
  • 8 Verdeel stukjes mozzarella over de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram