online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Paprikapesto met geitenkaas

Paprikapesto met geitenkaas

ingredi├źnten

75 gram pijnboompitten

2 teentjes knoflook

225 gram geroosterde rode paprika's

theelepel chilipoeder

1 snufje cayennepeper

50 gram zachte geitenkaas

125 milliliter olijfolie extra vergine


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan lichtbruin.
  • 2 Meng ze met de knoflook, paprika, chilipoeder en geitenkaas en pureer met een staafmixer of keukenmachine, terwijl je de olijfolie in een straaltje toevoegt. Pas op: pureer niet helemaal fijn.
  • 3 Bewaar de pesto in een schone pot in de koelkast of serveer direct.

bereidingstip

Vervang de pijnboompitten door pittenmix of zonnebloempitten.


voedingswaarde

energie 1650 kcal
vet 163 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 26 gram