online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

ontdek het gemak van een SPAR account!

Maak boodschappenlijsjes, plaats eerdere bestellingen opnieuw of bestel voor iemand anders. 


bekijk de video

of maak een account aan
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Paprikapesto met ricotta

Paprikapesto met ricotta

ingredi├źnten

75 gram pijnboompitten

2 teentjes knoflook

250 gram geroosterde rode paprika's

1 snufje cayennepeper

50 gram ricotta

3 eetlepels olijfolie extra vergine


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan lichtbruin. Pureer ze in een keukenmachine of met een staafmixer met de knoflook, paprika’s, cayennepeper, ricotta en zout.
  • 2 Giet de olijfolie er in een straaltje bij en meng goed.
  • 3 Lekker bij geroosterd vlees zoals lamsvlees en biefstuk of bij vleeswaren als rosbief en carpaccio.

bereidingstip

Combineer de geroosterde paprika’s in dit recept met zongedroogde tomaatjes.. Vervang de ricotta door zachte geitenkaas.


voedingswaarde

energie 815 kcal
vet 71 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 24 gram