voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Parmezaan popcorn

Parmezaan popcorn

ingredi├źnten

2 eetlepels arachideolie

2 eetlepels zonnebloemolie

100 gram popcornmais

75 gram boter

75 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Voeg de mais toe en leg het deksel erop.
  • 2 Smelt de boter en laat intussen de popcorn op middelhoge stand poffen. Als het geluid tegen het deksel stopt, is de popcorn klaar.
  • 3 Meng de popcorn met de gesmolten boter en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Schud even om en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1415 kcal
vet 105 gram
verzadigd vet 57 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 42 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier