voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
15 min.
tussendoortje
Recepten Parmezaan-shortbread met rozemarijn

Parmezaan-shortbread met rozemarijn

ingrediënten

100 gram boter

100 gram Parmezaanse kaas

200 gram bloem

1 eetlepel gedroogde rozemarijn

1 ei


benodigdheden

vershoudfolie

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Snijd de rol in plakjes van circa 2 cm dik en leg ze op de bakplaat.
  • 3 Bestrijk met ei en bak de kaaskoekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin. Serveer lauwwarm.

bereidingstip

Druk voor het bakken met een vork ribbels in de koekjes voor een ambachtelijk effect.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 6 gram