online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

ingredi├źnten

300 gram bloemkolen

300 gram broccoli

400 gram penne

400 gram schelpjespasta

2 eetlepels pijnboompitten

2 eetlepels zonnebloempitten

2 blikken tonijn

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

6 gedroogde tomaten op olie


  • 1 Kook de bloemkool en broccoli 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Rooster de zonnebloempitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op.
  • 3 Roerbak de knoflook, bloemkool en broccoli in de olijfolie. Voeg de helft van de pitten, de gedroogde tomaten de tonijn toe en roerbak 3 minuten. Schep de pasta erdoor en bestrooi voor het serveren met de rest van de zonnebloempitten. Besprenkel eventueel met nog wat tonijn- of tomatenolie.


voedingswaarde

energie 665 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 35 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier