voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met bospaddenstoelen en rauwe ham

Pasta met bospaddenstoelen en rauwe ham

ingredi├źnten

300 gram groene tagliatelle

300 gram spaghetti

150 gram rauwe hammen

400 gram paddenstoelenmelange

75 milliliter olijfolie

1 teentje knoflook

1 rode peper

1 rode ui

1 eetlepel pesto

100 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Bak de ham in een droge pan krokant. Snijd de grotere paddenstoelen iets kleiner.
  • 2 Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de knoflook, rode peper en ui circa 3 minuten. Bak de paddenstoelen op een hoge stand circa 3 minuten mee.
  • 3 Meng de rest van de olijfolie met de pesto. Serveer de pasta met de paddenstoelen. Besprenkel met de pesto-olie en bestrooi met de ham en Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 31 gram