voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met bramen en blauwe kaas

Pasta met bramen en blauwe kaas

ingredi├źnten

300 gram pasta

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui

2 teentjes knoflook

150 milliliter kookroom

100 gram gorgonzola

125 gram bramen

50 gram amandelen

50 gram walnoten


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de kookroom en gorgonzola toe en verwarm op lage stand zonder te koken.
  • 2 Giet de pasta af en schep met de bramen luchtig door het room-kaasmengsel.
  • 3 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en bestrooi de pasta ermee voor het serveren.

bereidingstip

Voeg 200 gram champignons, in plakjes, of ringetjes prei toe na het fruiten van de ui en knoflook.. Neem in dit recept in plaats van bramen blauwe bessen of peer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 585 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 18 gram