voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

ingredi├źnten

1 bos witte asperge

300 gram pastaschelpjes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

250 gram Hollandse garnalen

1 theelepel citroenrasp

1 handje groene kruiden

100 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  • 3 Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 33 gram