online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

ingredi├źnten

1 bos witte asperge

300 gram pastaschelpjes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

250 gram Hollandse garnalen

1 theelepel citroenrasp

1 handje groene kruiden

100 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  • 3 Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.


voedingswaarde

energie 495 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 33 gram