4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Pasta met spinazie en spekjes

Pasta met spinazie en spekjes

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram roomkaas
600 gram spinazie
3 eetlepels olijfolie
250 gram gerookte spekreepjes
50 gram pijnboompitten
350 gram fusilli

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete hapjespan en houd apart. Bak de spekreepjes in de hapjespan krokant.
  • 2 Voeg de olijfolie en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Schep eventueel de room­kaas erdoor. Schep op de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Vervang de roomkaas in deze pasta door kruidenroomkaas. ­ . Voeg 2 teentjes fijngehakte knoflook toe aan de spinazie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 810 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 33 gram
recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier