voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met zalmfilet en kaas-kruidentopping

Pasta met zalmfilet en kaas-kruidentopping

ingrediënten

250 gram wilde zalmfilets

citroen

50 gram zwarte olijven

1 eetlepel platte peterselie

100 gram feta

olijfolie

250 gram pasta


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep de zalmfilet droog en leg deze op de bakplaat.
  • 2 Bestrooi de vis met zout, peper en citroenrasp en besprenkel met citroensap.
  • 3 Verdeel de olijven, peterselie en feta over de zalm en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak de vis circa 15 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm op de pasta met een frisse salade erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram