voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta met zeevruchten en radijs

Pasta met zeevruchten en radijs

ingrediënten

1 bosje radijsjes

300 gram fusilli

50 gram boter

3 eetlepels olijfolie

1 ui

400 gram zeevruchtencocktails

200 milliliter crème fraîche

200 milliliter kookroom


  • 1 Was de radijsjes met blad. Snijd het groen iets kleiner en snijd de radijsjes in vieren of in plakjes.
  • 2 Kook de pasta met zout. Verhit de boter en fruit hierin de ui.
  • 3 Schep de vis erdoor en bak 2 minuten mee.
  • 4 Voeg de crème fraîche en radijsjes toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan.
  • 5 Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de helft van het radijsblad en de vissaus voorzichtig door de pasta.
  • 6 Garneer met de rest van het radijsblad.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 485 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 26 gram