voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta ‘Niçoise’

Pasta ‘Niçoise’

ingrediënten

1 citroen

3 eetlepels olijfolie

400 gram penne

400 gram spaghetti

300 gram sperziebonen

2 tomaten

50 gram zwarte olijven

1 blikje tonijn

4 eieren

2 eetlepels verse peterselie


  • 1 Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met zout en peper door de olijfolie.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 5 minutende sperziebonen bij de pasta. Giet pasta en bonen af.
  • 3 Schep het oliemengsel, de tomaten, de olijven en de tonijn door de pasta.
  • 4 Garneer met de eieren en bestrooi met peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 30 gram