online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta pancetta met komkommer en mozzarella

Pasta pancetta met komkommer en mozzarella

ingrediënten

300 gram fusilli

300 gram farfalle

150 gram pancetta

komkommer

krop ijsbergsla

200 gram mozzarella

2 eetlepels verse basilicum

2 takjes basilicum

1 eetlepel mayonaise

1 theelepel mosterd

1 theelepel honing

100 milliliter kippenbouillon

1 eetlepel balsamicoazijn

4 eetlepels olijfolie


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar en giet deze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Rooster de pancetta in een droge hete koekenpan krokant en zet deze apart.
  • 3 Klop voor de dressing de mayonaise los en klop er vervolgens de andere ingrediënten door.
  • 4 Schep de komkommerreepjes, de ijsbergsla, de mozzarella en de gehakte basilicum door de pasta en meng de dressing erdoor.
  • 5 Garneer met de pancetta en blaadjes basilicum.


voedingswaarde

energie 730 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 25 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier