online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pasta Primavera

Pasta Primavera

ingrediënten

2 eetlepels olijfolie

150 gram groene asperges

1 kleine courgette

1 rode paprika

100 gram kastanjechampignons

1 teentje knoflook

300 gram groene tagliatelle

300 gram spaghetti

2 eetlepels pijnboompitten

tabasco

2 eetlepels olijfolie

150 gram biefstukken

1 teentje knoflook


  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette, paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten.
  • 2 Kook intussen de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook en zout en peper 3 minuten.
  • 4 Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten.
  • 5 Schep voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.


voedingswaarde

energie 965 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 123 gram
eiwit 43 gram