voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
35 min.
voorgerecht, bijgerecht
Recepten Pastasalade

Pastasalade

ingrediënten

300 gram penne

300 gram fusilli

2 eetlepels olijfolie

1 rode paprika

1 courgette

1 aubergine

200 gram champignons

50 gram olijven

150 gram mozzarella

50 gram Parmezaanse kaas

8 eetlepels olijfolie

2 eetlepels rodewijnazijn

2 eetlepels wittewijnazijn

2 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel mosterd

2 teentjes knoflook


  • 1 Kook de pasta beetgaar en giet af.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de dressing door de pasta en zet in de koelkast.
  • 3 Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paprika, courgette, aubergine en champignons tot de groenten beetgaar zijn.
  • 4 Schep de groenten met de olijven en mozzarella door de pasta.
  • 5 Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 17 gram