voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pastasalade met kip en paddenstoelen

Pastasalade met kip en paddenstoelen

ingredi├źnten

250 gram pasta

125 gram pasta

2 kipfilets

2 eetlepels olijfolie

4 eetlepels pijnboompitten

1 kipfilet

2 handjes rucola (grof gesneden)

100 gram kastanjechampignons

100 gram belegen kaas (geraspt)

2 eetlepels pijnboompitten

100 gram cherry-/kerstomaatjes

1 handje rucola

2 eetlepels pesto

50 gram belegen kaas

4 eetlepels olijfolie

200 gram kastanjechampignons

200 gram tomaatjes

4 eetlepels pesto


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  • 4 Schep het kipmengsel uit de pan.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  • 6 Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  • 7 Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

bereidingstip

Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1185 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 99 gram
eiwit 54 gram